Eğitimci/Yazar Sayın Suat GÜNEŞ Edebiyat

Türkiye'nin ilk ve tek okutulan siyam ikizlerine öğretmen olan Sayın Suat GÜNEŞ artık sitemizde köşe yazarı olarak bizleri aydınlatacaktır.

Kategori  Kategori : Faaliyetlerimiz
Tarih  Tarih : 06 Ocak 2011 01:19

Eğitimci/Yazar Sayın Suat GÜNEŞ"in kendi dilinden biyografisi.....1978 Adana'da doğdum.ilköğrenimimi Namık Kemal İlkokulunda, orta ve liseyi Gurur duyduğum Adana İmam Hatip Lisesi'nde bitirdim. Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü Lisans eğitimimi tamamlayıp, 2002 yılından bu yana halen devam etmekte olduğum Kahramanmaraş'ta öğretmenlik yapmaktayım. Yakup olma yolunda hayatımı devam ettiriyorum. Edebiyat ve Türkçe aşığı olup Osmanlıca'ya da düşkünlüğüm ile Üniversite yıllarında edebi dergilerde makale-anı ve hikayeler yazdım. Öğretmenliğimi yaptığım Kahramanmaraş'ta yerel gazatelerde köşe yazılarımla devam ettim. Bir kaç hikayem ile kısa hikaye yarışmlarına katıldım. 2006 yılında başbakanlık özel görevi ile Türkiye'nin ilk ve tek okutulan siyam ikizlerine öğretmen olarak görevlendirilip 3,5 yılımı onlara adadım.
                  Kısaca Öğretmenden çok öğrenenim...

Bizlerde bu camia olarak Sayın Suat GÜNEŞ Hocamıza yapmış olduğu hizmetlerinden, yazılarındaki anlam,incelik,hassasiyet ve göstermiş olduğu ilgi ve nezaketinden dolayı İHSANİDER Yön.Kur. olarak teşekkür ediyoruz.

Bu habere toplam 4 yorum yazılmıştır.

cebrail balcı [ 18 Mayıs 2011 02:43 ]

ihl li olmak bi şereftir...başarılar

hayat [ 15 Şubat 2011 15:29 ]

başarılarınızın devamını dilerim suat bey

Suat GÜNEŞ [ 08 Ocak 2011 23:42 ]

gunestenotesi@hotmail.com

iletişim için adresim

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.