İhsanider'den Mardav'a Ziyareti

İHSANİDER yöneticileri Adana'daki MARDAV yöneticilerini ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

Kategori  Kategori : Faaliyetlerimiz
Tarih  Tarih : 19 Şubat 2012 12:24

Adana'da 2009'da kurulan İmam Hatip Lisesi Mezunları Kültür Dayanışma ve İnsani Değerleri Yüceltme Derneği (İHSANİDER) yöneticileri Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV)yöneticilerini ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu. İHSANİDER Başkanı Av. Fatih Ünsal ve yönetim kurulu, MARDAV Başkanı Osman Göktekin, Denetleme Kurulu Başkanı Aziz Güzel, Kurucu Üye Tahsin Tanık ve MARDAV Üyesi Fahrettin Tepgeç tarafından karşılandı.

İHSANİDER Başkanı Ünsal, "Derneğimizin kuruluş amacı imam hatiplileri bir araya getirmek, onları kaynaştırmak ve sosyal faaliyette bulunmaktır. Buraya gelişimizin amacı ise sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek onlarla kaynaşmak ve sosyal aktivitelerde bulunmaktır. Kültür Bakanlığımız bu yılı bir şair edebiyatçı olan Sezai Karakoç yılı ilan etti. Biz de bu amaçla Adana'da bir anma etkinliği düzenleyeceğiz. Bu etkinliğimize MARDAV'dan da destek istiyoruz." dedi.

MARDAV Başkanı Osman Göktekin de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Vakfın en büyük amacı Mardinli olup da durumu iyi olmayan Üniversite öğrencilerine burs sağlamaktır. Arkadaşlarımızın desteğiyle bugün bin civarında öğrencimize burs vermenin sevincini yaşıyoruz. Temelinde insan olan sosyal projelere vakıf olarak her zaman destek olmaya hazırız." şeklinde konuştu