Güven Avukatlık Bürosuna Ziyaret

Av.Fatih ÜNSAL'a ziyaretimizi gerçekleştirdik...

Kategori  Kategori : Faaliyetlerimiz
Tarih  Tarih : 05 Eylül 2014 20:05

Adana İmam Hatip Lisesi 1999 Mezunumuz, 3.Dönem İHSANİDER YÖN.KUR.Başkanlığı yapmış, şu anda da İHSANİDER YÖN.KUR.Üyesi, bir çok STK'larda da aktif görev alan ve aynı zamanda GÜVEN AVUKATLIK BÜROSU Yönetici ortağı olan Av.Fatih ÜNSAL"a Adli yıl başlangıcı dolayısıyla ziyaret gerçekleştirilmiştir.
     Ziyarete İHSANİDER Yön.Kur. Üyeleri Ali Osman DAĞINIK, Maliye Bakanlığı Gelir Uzmanı Ahmet KARABULUT, Maliye Müdürlüğünde Uzman görevli Mümin ÖZSU ve Sanatçı Fatih Gilbert TEKİN iştirak etmişlerdir.
    Adli yılın başlaması dolayısıyla Av.Fatih ÜNSAL "Adalet herkes için eşit uygulanmalı. Aksi takdirde, adaletin iki taraflı keskin bıçak gibi yönleri vardır. Bugün size göre adil olan, gerçekte adil değil ise, bu keskin bıçağın birgün mutlaka sizi de keseceği unutulmamalı, ama her zaman adil olan tercih edilir ise de keskin bıçağın hiçbir zaman zarar vermeyeceği bilinmelidir.
     Adaletli bir adli yıl geçirmemiz temennisiyle, adli yılın vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim.." dedi..

GÜVEN AVUKATLIK BÜROSU
Atilla Altıkat civarı, Gizerler iş merkezi, 9.Kat, Güven Hukuk Bürosu.

Tel : Av.Fatih ÜNSAL : 0 533 498 24 42