İHSANİDER'den Başhekim Opr.Dr.Sefa YAPICI'ya Ziyaret

İHSANİDER, Çukurova Dr.Aşkım TÜFEKÇİ Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Sefa YAPICI'yı Makamında Ziyaret Etti...

Kategori  Kategori : Faaliyetlerimiz
Tarih  Tarih : 13 Kasım 2014 21:21

İHSANİDER YÖN. KUR. Başkanı Diş Hekimi Melikşah ERGÜVEN, İHSANİDER Yön.Kur.Üyeleri Av.Fatih ÜNSAL, Araştırmacı/İlahiyatçı/Yazar İbrahim SAY, Taraf Sigorta aracılık hizmetleri Yön.Kur.Başkanı Sn.Mustafa KARA ve Kamu Kurumunda Görevli olan Sn.Halil USLU, Çukurova Dr.Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Sefa YAPICI'yı makamında ziyaret ederek, kendilerine yeni görevinde başarı dileklerini iletmişlerdir.
     Sıcak bir ortamda geçen ziyarette "Dr.Sefa YAPICI'da Adaha İmam Hatip Lisesi 1995 mezunu olduğunu, İHSANİDER ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisininde imam hatipli olduğunu belirtirek, aynı havayı teneffüs etmiş imam hatipli arkadaşlarının, kendisini bu zorlu görevde yalnız bırakmadığını hissetmenin, kendisini ayrıca memnun ettiğini belirterek, İHSANİDER YÖN.KURULUNA bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etmiştir. "

İHSANİDER YÖN.KUR.