Zeytin Dalı Harekatına destek ziyareti

Adana dan Zeytin Dalı Harekatına destek

Kategori  Kategori : Güncel
Tarih  Tarih : 09 Mart 2018 18:36

Adana merkez Yüreğir müftülüğünce organize edilen Zeytindalı operasyonuna destek ve görev yapan güvenlik güçlerine moral ve dua ve şehitlerimize dua için Hatay ve Kilis programına İhsander yönetim kurulu başkanı Durmuş Bilal Akkuş, İhsanider Genel Sekreteri Ali Osman Dağınık, Mali Sekreter Baysal Melekoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Metin Yiğit, Fuat Güneş ve Hamza Kurt da iştirak ettiler. Adana Yuregir muftulugü yanından sabah namazi sonrasi yirmi araç konvoy halinde hareket etti. Sınır karakollar ziyaret edildi. Son olarak Kilis te öncüpinar sinir kapısı yanında Diyanet tarafından mülteciler için kurulan yemekhane de görüldü. Kilis polis evi ziyareti sonrası tekrar Adana ya dönüldü.