Devletimizin Yanında Yer Alacağız

Kategori  Kategori : Güncel
Tarih  Tarih : 15 Ağustos 2018 22:29

Devletimizin Yanında Yer Alacağız.

Milletin sectiği iktidarı yönetimden uzaklastirip, kukla yoneticilerle halkı kölelestirmek için; emperyal güçler ne gerekiyorsa yaptılar/yapyorlar.

Sokakları yönetilemez hale getirip iktidarı indirmeyi denediler.

İçeride yetiştirdikleri silahlı maşaları vasıtası ile darbe yapıp iktidara çöreklenmeyide denediler.

Maşaları ve kurdukları paravan silalı örgütleri, ılımlı-radiklal şempanzeleri, salyasümüklüler vasıtası ile vekaleten topyekun saldırıya da gectiler. İç savaş akabinde işgal girişimi hesabı da yaptılar. Bu plan çerçevesinde vekalet verdikleri ile birlikte işgal için yığınakta yaptılar. Olmadı. Başaramadılar.

Şimdi; Ekonomiyi yönetilemez hale getirerek iktidarı indirmek için İngiliz aklı, Yahudi sermayesi ile yeniden içeriden ve dışarıdan saldırıya geçtiler. Başaramayacaklar.

Her kriz bir fırsattır. Ve turnusol işlevi de görür. İçeride ve dışarıda kim kiminle iş tutup aş pişirir hepsi açığa çıkar. Takke düşüp kel bir bir görünür.

15 temmuza omuz veren emperyal güçlerin içerideki agababasi/parababasi maaşlarını devlet bilmiyormuydu- elbet biliyordu. Az denebilecek sayida dokundukları haricinde birçoğuna dokunmadı /dokulmadı/ dokunulamadı.

-Sanirim bu saatlerde devlet uyuyor-muş gibi yaptı. Devlet aklı böyle birşey olsa gerek. Bir insan için çok uzun olan zaman devletler için sanırım çok kısadır. İzliyoruz.

Devletin dokunamadiklari/dokunmadikları, emperyal güçlerin hedefleri  doğrultusunda, emperyalist güçlerle birlikte eşzamanlı ekonomik savaş başlattılar. Gaye Mali sistemi çökertip ülkeyi yönetilemez hale getirmek ve meşru iktidarı indirip kukla yöneticilerle  milleti köleştirmek.  "olgunlaşmış meyveleri toplayacaklar." yani,

-da artık Ak ve Kara net. Parayı takip et.

Kim kiminle nerde, istanbul merkezli islam anlayisi dışında hangi emperyal gücün hangi işini pişiriyor.

Veya çınar gölgesine oturup hangi azınlığın gelecek hayallerine, yeşermesi için su tasiyor.

Kim Lavrens kim ćöl kraliçesi rolünde, kimler kemik yalayıcı Kel kel kel görünüyor.

Maşalar ve maşaları tutan merkezler de ortaya çıkmış durumda.

Millete operasyon çeken içerideki maşalara hatta dışarıdaki merkezlere devlet; bu saatten sonra gereğini yapacaktır./yapmalıdır. "olgunlaşmış meyveleri toplamak!" için deşifre olup keli görünenler de ava giderken avlanmalidir/ avlanacaklardır.

En yüksek perdeden ifade edilmeye başlandı.  Ihanet edenler; devletin bekası için ava giderken avlanacaklardır. Devletimiz bunu yapacak güçtedir. İçerde olduğu kadar dışarıda da bu operasyon yeteneği vardır. En iyi savunma saldırı ise; bu saatten sonra, sathı müdafaa tüm cihan olacaktır./olmalıdır.

Empryal itler ve siyon itler son koz/son şans olarak, Topyekun saldırı için hazırlık yapıyor-olabilirler.

Korkmuyoruz; Savaşacak ordularınin dahi olmadığını biliyoruz. Kaldı ki; Ölümü öldüren, kızılelmaya yolbulan şehadet erenleri Askerimiz ile savaş meydaninda karşılaşmanın ne demek olduğunu, geçmişleri ile bağlarını koparmamış olanlar çok iyi bilirler.

Biz; Millet olarak yeniden öze dönüş arefesindeyiz, direnişimiz sürecin sonunda, dirilişimiz olacaktır.

Yeter ki; Paralel Devlet Yapılanmalarına Karşı. Emperyalizme Karşı. Verilen mücadelede, Devletimizin Yaninda Yer Alalım.

Vesselam

Durmuş Bilal Akkuş