Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramımız mübarek olsun.

Kategori  Kategori : Güncel
Tarih  Tarih : 30 Temmuz 2020 15:25

Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların yaşandığı, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, güçlendiği, müstesna günlerdir. Koronavirüs salgınının toplum sağlığı, sosyal izolasyon, güvenli mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutmak amacıyla Sağlık Bakanlığı önerileri ve Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda salgınla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için mevcut tedbirlere riayet edilmesi büyük önem arz etmektedir.

Bu kapsamda kontrollü sosyal hayat sürecine uygun olarak salgınla mücadelenin temel prensipleri olan temizlik, maske ve fiziki mesafe kuralları doğrultusunda hareket edilmesine, Bu duygu, düşünce ve önlemlerle, İnanan gönüllerde Muhammed’i sevgi olması, duaların kabul olması dileklerimizle,

Kurban Bayramımız Mübarek olsun.

İHSANİDER Yönetim Kurulu